Wintervakatie - Skiën & snowboarden - Salzburger Sportwelt

© MTS Austria GmbH Almliesl skigebieden in de Salzburger Sportwelt

snow space Flachau

Flachau is niet alleen de thuisbasis van ex-skiheld Hermann Maier, maar ook het centrum van Ski amadé met 5 top-regio´s en 25 skiplaatsen.

Snow space Flachau geldt als het meest innovatieve en modernste skigebied. 200 Sneeuwkannonen zorgen voor 100% sneeuwzekerheid op 150 hectare piste-oppervlakte.

© MTS Austria GmbH De brede, goed onderhouden pistes bieden afwisselende afdalingen voor alle ski-niveaus. Van het wereldbeker-parcours, het tijdmeet-parcours, de verlichte skipiste, de familie-afdalingen tot aan de oefenhelling wordt alles geboden.

Ski- en snowboardscholen in Flachau

Sportwinkels en verhuur in Flachau

© MTS Austria GmbH Après-ski: 21 Skihutten, bergrestaurants en zonneterrassen van gezellige-traditioneel tot highlife-aprés-ski maken een skidag compleet.

Skigebied Wagrain

Het skigebied Wagrain (850 – 2.000 m) met 35 km aan pistes maakt ook deel uit van de Ski amadé. Moderne cabine- en stoeltjesliften, een veelzijdig aanbod aan pistes en Wagraini’s Winterwelt zorgen ervoor dat het skigebied vooral bij beginners en families zo populair is.

© MTS Austria GmbH “Nonstop to the top” – zonder om te stappen komt u vanaf de parkeerplaats direct tot aan de bergtop. De wijde pistes op de Grafenberg, Grießenkareck en op de Wagrainer Hoogte bieden pistes in alle moeilijkheidsgraden en tevens een verbinding naar de andere skiplaatsen zoals Flachau en St. Johann / Alpendorf.

Ski- en snowboardscholen in Wagrain

Sportwinkels en verhuur in Wagrain

© MTS Austria GmbH Après-ski: Wanneer de maag knort en de benen moe worden, zijn er in de skigebieden rond om Wagrain talrijke gezellige hutten om uit te rusten en zich te sterken en dat in een ongedwongen sfeer.

Skiverbinding Radstadt - Altenmarkt

De skiberg, die Radstadt en Altenmarkt delen, ligt aan het begin van de Salzburger Sportwelt.

© MTS Austria GmbH De 320 pistekilometer van de Salzburger Sportwelt kan men niet in één week afskiën en is wederom deel van het reusachtige Ski amadé.

In Radstadt zijn de 8 liften en 34 afwisselende pistekilometer op de Kemahdhöhe één van de populairste skibergen.

Ski- en snowboardscholen in Radstadt

Sportwinkels en verhuur in Radstadt

© MTS Austria GmbH Après-ski: Van de piste op de piste. Over het tijdpunt wanneer de aprés-ski begint, verschillen de meningen.

De één zegt gelijk na de eerste afdaling. De andere gaat pas op stap als hij of zij fris heeft gedoucht en ontspant uit het hotel komt. Er zijn er blijkbaar ook bij, die starten de aprés-ski al op de piste en blijven tot de laatste pistecontrole in de hut zitten.

In Radstadt kan iedereen aprés-skiën, zo hij of zij het graag wil.

© MTS Austria GmbH

Monto Popolo in Eben

Monte Popolo is het nieuwe skigebied in Eben. Het nieuw gebouwde dalstation, een comfortabele 6-persoons-stoeltjeslift, een sleeplift en de omgebouwde 2-persoons-stoeltjeslift zorgen voor puur skiplezier. Voor nog meer winterplezier zorgt de uitbreiding van het piste-aanbod met kinderland, tijdmeet-parcours en een boarder- en freeridepark.

© MTS Austria GmbH Langs de sleeplift kunnen de kleine skigasten talrijke avonturen beleven met dierfiguren en een klein huisje, waarin koude tenen snel weer warm worden. In een omtrek van slechts 20 km bevinden zich in totaal meer dan 100 liften, 350 kilometer pistes, verlichte pistes en nog veel meer.

Ski- en snowboardscholen in Eben

© MTS Austria GmbH

Sportwinkels en verhuur in Eben

Meer skigebieden in de Salzburger Sportwelt

St. Johann-Alpendorf

Kleinarl

Filzmoos

© MTS Austria GmbH

Sneeuwbericht in de regio

Hier vindt u de skipasprijzen

Salzburger Sonnenterrasse

Het skiplezier op de Salzburger Sonnenterrasse is erg veelzijdig. Beleef het skiën zonder drukte op de kleine, maar fijne liften direct op de Sonnenterrasse of grenzeloos skiplezier met slechts één skipas voor 860 km perfecte pistenkilometers, meer dan 270 liften in één van Oostenrijks top-skiregio’s van Ski amadé.

© MTS Austria GmbH Gratis bustransfer naar St. Johann / Alpendorf – 1e instap in de Ski amadé.

Goldegger skiliften

Goldegg is een echt familieskigebied, ideaal voor beginners en skiërs die willen genieten en ver weg van de drukte willen ontspannen.

© MTS Austria GmbH 10 Pistenkilometers, 3 sleepliften en een oefenlift garanderen een idyllische en gezellige sfeer.

Ski- en snowboardscholen in Goldegg

Hier vindt u de skipasprijzen