Almliesl LEOG-505, Pinzgau - Salzburg

Producten van de boerderij Huisdier Internet

Objectnummer: 33505

5771 Leogang (Pinzgau)

Telefoon +43 6542 80480
Fax +43 6542 804804
office@almliesl.com

Aanvraag Boeking Basisinformatie

Vakantiehuis voor in totaal 6-10 personen op 810 m
6-Kamer vakantiehuis, ca. 170 m², 4 slaapkamers, 2 keukens, 4 badkamers, kabel-TV, gratis wifi, tuin en terras met meubels, barbecue, parkeerplaatsen, Wasmachine en strijkijzer inklsuive

Energie: Stroom
Verwarming: Pelletkachel
Ligging: Centrale ligging in Leogang in een klein buurtschap
Special: Löwen Alpin Card

Almliesl LEOG-505 - Algemeen

Alles wat men zich voor de vakantie wensen kan

Het vakantiehuis  is perfect voor families en vrienden, die samen als groep op vakantie willen. Uw vakantieonderkomen, ligt op een zonnige locatie in een klein buurtschap en bevindt zich centraal gelegen in Leogang. Supermarkt, bakker en andere winkels zijn lopend in enkele minuten te bereiken.

De vertrekken zijn in een rustieke landhuisstijl en gedeeltelijk ook modern ingericht. Het tapijt zorgt voor een gezellig woonklimaat en de landelijke boerenmeubels ronden de sfeer af. Het ruime  terras is bijzonder geschikt voor gezellige barbecues en romantische avonden. Kinderen voelen zich hier meteen thuis, want de tuin biedt voldoende plek om te spelen. De volwassenen kunnen hier rustig en ontspannen genieten.

Meer dan 200 kilometers aan pistes in alle moeilijkheidsgraden vindt men in het Skicircus Leogang – Saalbach/Hinterglemm. Maar ook voor alle activiteiten buiten de pistes heeft de regio een groot aanbod.

In de dorpswinkel met koffiezaak van de eigenaar krijgt men niet alleen een heerlijk ontbijt voor de perfecte start van de dag, maar kan men ook ´s middags goed eten. ´s Middags bij de koffie wordt men verwend met heerlijk gebak! Of het nu regionale specialiteiten, Oostenrijkse levensmiddelen in bio-kwaliteit, originele cadeaus of handwerkskunst uit Pinzgau is, er wordt veel waarde gehecht aan eerlijke producten met een duidelijke afkomst en natuurlijke levensmiddelen zonder chemie. Voor aankomst kan men een bestelling met zijn lievelingsproducten afgeven, de boodschappen worden dan in het vakantiehuis klaargezet. De dorpswinkel bereikt men in slechts 8 minuten te voet en is een bezoek tijdens de vakantie zeker waard.

Tip: Zwakke zenuwen zijn hier niet gevraagd! Als één van de langste en spectaculairste zip-lines ter wereld zorgt de Flying Fox XXL op de Asitz voor een vliegbelevenis met kippenvel-garantie. Met een snelheid van bijna 130 km/u gaat het hangend aan een staalkabel 1.600 meter over de bergwereld van Leogang.

Heenreis: Via een geasfalteerde weg naar Leogang.

Afstanden

 • Centrum Centrum 0.8 km
 • Shop Shop 0.5 km
 • Restaurant / Gasthuis Restaurant / Gasthuis 0.8 km
 • Skibus Skibus 0.7 km
 • Skilift / Skigebied Skilift / Skigebied 3.5 km
 • Skischool Skischool 3.5 km
 • Langlaufloipe Langlaufloipe 1.1 km
 • Openlucht-zwembad / Zwemmeer Openlucht-zwembad / Zwemmeer Freizeitanlage Sonnrain 0.6 km
 • Overdekt zwembad Overdekt zwembad Aubad Fieberbrunn 19.3 km
 • Lift ´s zomers geopend Lift ´s zomers geopend 3.5 km
 • Vliegveld Vliegveld 66.0 km
 • Station Station Saalfelden 6.9 km

Vrienden & Co

´s Avonds bij de open haard of bij de barbecue, in een gezellig gezelschap, eindigt een heerlijke dag.

Almliesl tip regio

Pinzgau

Pinzgau

In het zuidwesten van Salzburg Land ligt tussen de Hohen Tauern in het zuiden en het Steinerne Meer in het noorden, de Pinzgau. Drie verschillende steensoorten bepalen het landschap van deze streek. „...

meer...