Almliesl HOLL-344, Pinzgau - Salzburg

Huisdieren zijn niet toegestaan Nationaalpark Hohe Tauern Rookvrij

Objectnummer: 33344

5731 Hollersbach (Pinzgau)

Telefoon +43 6542 80480
Fax +43 6542 804804
office@almliesl.com

Aanvraag Boeking Basisinformatie

Huisdeel voor in totaal 14 personen op ca. 800 m
9-Kamer-zelfcatering-huis op 2 complete verdiepingen voor één groep tot 14 personen. De verhuurster woont op de de begane grond. 6 Slaapkamers, ca. 200 m², groot balkon, skiruimte met schoendroger, parkeerplaatsen

Verwarming: CV
Ligging: In het centrum van Hollersbach

Almliesl HOLL-344 - Algemeen

Pure afwisseling in de Nationaal Park gemeente Hollersbach

Tussen de hoge bergen van het Nationaal Park Hohe Tauern en de glooiende grasbergen van de Kitzbüheler Alpen ligt Hollersbach. Het huis Reifmüller ligt centraal maar toch rustig in de Nationaal Park gemeente.

Smaakvol en rustiek ingericht, biedt het vakantiehuis de ideale condities voor de mooiste tijd van het jaar. Het is perfect voor families en vrienden, die samen als groep hun vakantie doorbrengen.  Of het nu ´s winters langlaufen, skiën of sneeuwschoenwandelen is, of wandelen in het Nationaal Park Hohe Tauern, fietsen over de Tauernfietsroute, zwemmen in één van de omliggende zwemmeren -voor iedereen is er iets om te doen. De gezeliige „Stüberl“  op de eerste verdieping biedt plek voor iedereen. De houtverslagen muren zorgen voor een aangename sfeer. In de tuin hebben kinderen volop plek om te rennen en te spelen. De tuin is perfect voor een sneeuwballengevecht in de winter terwijl men´s zomers de warmende zonnestralen en het uitzicht op de „Großen Rettenstein“ in de Kitzbühler Alpen geniet.

Ook uw auto kunt u op “vakantie” sturen. Centrum, bushalte, langlaufloipes en een supermarkt zijn in een paar minuten via wandelpaden bereikt.

Tip: Bijen-leerpad Hollersbach: Het avontuurlijke leerpad opent ongelooflijke blikken in het leven van de bijen. Ook de kruidentuin van Hollersbach, een kruidentuin om in te ontspannen is een avontuur voor alle zintuigen.

Heenreis: Eenvoudig bereikbaar via de dorpsstraat.

Afstanden

 • Centrum Centrum 0.1 km
 • Restaurant / Gasthuis Restaurant / Gasthuis 0.2 km
 • Skibus Skibus 0.3 km
 • Skilift / Skigebied Skilift / Skigebied Panoramabahn Kitzbüheler Alpen 0.9 km
 • Skischool Skischool 0.5 km
 • Langlaufloipe Langlaufloipe 0.5 km
 • Overdekt zwembad Overdekt zwembad 5.0 km
 • Golf Golf 4.0 km
 • Vliegveld Vliegveld Salzburg 125.0 km
 • Station Station Mittersill 5.0 km
 • © MTS Austria GmbH Station Zell am See 32.0 km

Vrienden & Co

´s Avonds bij de open haard of bij de barbecue, in een gezellig gezelschap, eindigt een heerlijke dag.

Almliesl tip regio

Pinzgau

Pinzgau

In het zuidwesten van Salzburg Land ligt tussen de Hohen Tauern in het zuiden en het Steinerne Meer in het noorden, de Pinzgau. Drie verschillende steensoorten bepalen het landschap van deze streek. „...

meer...