Almliesl LEOG-494, Pinzgau - Salzburg

De Luxe Huisdier Sauna / warmtecabine Internet

Objectnummer: 33494

5771 Leogang (Pinzgau)

Telefoon +43 6542 80480
Fax +43 6542 804804
office@almliesl.com

Aanvraag Boeking Basisinformatie

Vakantiehuis voor in totaal 14 personen op 1.000 m
7-Kamer chalet, ca. 200 m², 2 verdiepingen, 5 slaapkamers, 3 badkamers, SAT-TV, sauna, gemeubileerd terras, skiruimte, barbecue, parkeerplaatsen

Energie: Stroom
Verwarming: Elektrisch, houtkachel in de keuken, kachel in woonbereik
Ligging: Alleen in het Schwarzleodal
Special: Löwen Alpin Card

Almliesl LEOG-494 - Algemeen

Met volle teugen genieten

Veel moeite heeft het gekost om het nieuwe en betoverende chalet midden in het „Schwarzleotal“ te bouwen. Maar men gaf niet op en zo ontstond er met veel gevoel voor detail de prachtige Schmöllalm. Typerend voor het chalet zijn de ruime indeling en het hoge wooncomfort door de kwalitatieve en moderne inrichting. Drie gescheiden badkamers zorgen ervoor dat er geen „file“ ontstaat en iedereen de vakantiedag normaal kan beginnen. Na een avontuurlijke dag in de natuur kan men heerlijk ontspannen in het woonbereik. Het knapperende haardvuur ronden de romantische sfeer af. Het heerlijk geurend hout van de inrichting, de moderne landhuisstijl en een adembenemend bergpanorama zorgen ervoor dat een vakantie in de Schmöllalm een onvergetelijke belevenis wordt.

Elke stap die ´s zomers of ´s winters gemaakt wordt, is er één richting vrij-zijn. Nergens anders is het zo makkelijk om de alledaagse stress achter zich te laten en heerlijk te ontspannen.

Dit onbeschrijflijke moment, waarin men het topkruis aanraakt, het fantastische panorama dat zich opdoet wanneer men zijn blik over de omliggende bergen laat glijden. Op de „Asitz“ hebben bezoekers een heerlijk uitzicht over het Steinerne Meer en de Leoganger Steinberge. Op deze berg kan iedereen met teugen genieten.

Tip: Voor iedereen met lef! Als één van de langste en meest spectaculaire flying fox-banen ter wereld zorgt de Flying Fox XXL op de Asitz voor een vluchtavontuur met kippenvel-garantie. Met een snelheid tot 130 km/u gaat het hangend aan een staalkabel 1.600 meter over de bergwereld van Leogang.

Heenreis: Via een onverharde weg tot aan het chalet

Afstanden

 • Centrum Centrum 9.0 km
 • Shop Shop 5.0 km
 • Restaurant / Gasthuis Restaurant / Gasthuis Unterberghaus 1.0 km
 • Skibus Skibus 4.3 km
 • Skilift / Skigebied Skilift / Skigebied 5.0 km
 • Skischool Skischool 5.0 km
 • Langlaufloipe Langlaufloipe 10.0 km
 • Openlucht-zwembad / Zwemmeer Openlucht-zwembad / Zwemmeer Freizeitanlage Sonnrain 8.5 km
 • Overdekt zwembad Overdekt zwembad Aubad Fieberbrunn 19.0 km
 • Lift ´s zomers geopend Lift ´s zomers geopend 5.0 km
 • Vliegveld Vliegveld Salzburg 83.0 km
 • Station Station Hochfilzen 11.3 km

Vrienden & Co

´s Avonds bij de open haard of bij de barbecue, in een gezellig gezelschap, eindigt een heerlijke dag.

Voor Kleine Berggeesten

Steenschatzoeken, mieren bestuderen, dammen in de beek bouwen, sterren tellen: een vakantie de in de bergen beloofd een avontuur te worden voor de hele familie.

Almliesl tip regio

Pinzgau

Pinzgau

In het zuidwesten van Salzburg Land ligt tussen de Hohen Tauern in het zuiden en het Steinerne Meer in het noorden, de Pinzgau. Drie verschillende steensoorten bepalen het landschap van deze streek. „...

meer...