Wintervakatie - Skiën & snowboarden - Hochkönigs Reich

© MTS Austria GmbH Het skigebied in de regio Hochkönig is deel van de Ski amadé. 33 Liften en 120 km aan pistes op een hoogte van 860 tot 1.900 meter staan ter beschikking. Het ruime en kindvriendelijke skigebied is vooral vanwege de sneeuwzekerheid bekend. Beschermd door de Hochkönig in het noorden en de Schneeberg in het zuiden, kan men hier elke winter met veel sneeuw rekenen.

» Hochkönig Skiinfo Panorama

© MTS Austria GmbH

Top spots in het skigebied

Simmerllift – Maria Alm: Elke maandag en donderdag wordt de piste verlicht en kan men onder een sterrenhemel naar beneden skiën.

© MTS Austria GmbH Snowparks Maria Alm: Het Snowpark Snowpark bij de Schönangerlift is speciaal voor kinderen en beginners gedacht. De schansen en boxen worden steeds iets moeilijker, terwijl het heuvelparcours voor iedereen geschikt is.

Voor beginners is ook het Snowpark Naturn in de buurt van het centrum van Maria Alm uitermate geschikt. Gevorderden wagen de sprong over de showschans van de skishow Maria Alm.

© MTS Austria GmbH In het Porti Sport Panorama Park Dienten bevinden zich over een lengte van meer dan 400 m obstacles en kickers de voor zowel beginners als voor gevorderde freestylers geschikt zijn. Overal heeft men fantastische uitzichten op de Hohe Tauern en de Hochkönig.

LIVINGROOM Snowpark Hochkeil/Mühlbach: „Schneewutzel-kinder-line“, Beginner“-line“ en „Advanced-line“, Livingroom woonkamerlounge met bankstellen en live-zendingen vanuit het park. Uniek is de reusachtige spiegel in het park!

© MTS Austria GmbH

Sneeuwbericht in de regio

Hier vindt u de skipasprijzen

Ski- en Snowboardscholen Hochkönig

Sportwinkels en verhuur Hochkönig

Après-ski